Spareribs dik van het Heyde Hoeve Duroc varken Nederlands varken Zelf naar smaak te marineren Met extra veel vlees Bewaaradvies: Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van ontvangst,...
Spareribs Spareribs is een gerecht dat over de hele wereld gegeten wordt. Het zijn de delen van de varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders. Het...
Buikspek Zonder Zwoerd van een varken uit Nederland is een deel van de varkensbuik zonder de huid (zwoerd). Het vlees is mooi doorregen en uitermate geschikt om low&slow te bereiden...
Varkensnek zonder been, ook wel bekend als procureur of procureur stuk. De procureur snijden we uit het bovenste gedeelte van de hals. Van dit stuk vlees wordt eveneens de schouderkarbonade gesneden. Varkensnek zonder been is...
Brisket Simmentaler, ook wel ‘whole packer’ genoemd bestaat uit een lang plat gedeelte de ‘flat’ platte borst en het korte puntige gedeelte de ‘point’ puntborst. De brisket is een snijwijze...
Spareribs Heyde Hoeve Duroc, Spareribs is een gerecht dat over de hele wereld gegeten wordt. Het zijn de delen van de varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter...
Varkens Rack Heyde Hoeve, is een ribstuk dat gesneden wordt van het lendestuk. In totaal heeft de varkens Rack zo’n 10-11 beentjes, maar bij ons kunt u ze bestellen in verschillende...
Buikspek Met of Zonder Zwoerd van het Heyde Hoeve Duroc Varken, is een deel van de varkensbuik met de huid (zwoerd). Het vlees is mooi doorregen en uitermate geschikt om...
Rib-eye, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
Bavette is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat grover...
Varkensnek zonder been Heyde Hoeve, ook wel bekend als procureur of procureur stuk. De procureur snijden we uit het bovenste gedeelte van de hals. Van dit stuk vlees wordt eveneens de schouderkarbonade gesneden. Varkensnek...
Kophaas komt uit de rug van het varken en is het bovenste deel van het meest malse stukje van het varken. De varkenshaas is aan de voorkant dikker en loopt...
Rib-eye, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
Flank steak Roodbont, wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
Rib-eye Simmentaler, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte...
Rib-eye heel Simmentaler, is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig....
Cote de Boeuf Tierno is afkomstig van de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het wordt gesneden van de laatste 6 ribben van het rund. Cote...
Bavette Simmentaler, is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
Bavette Roodbont is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
Flank steak Simmentaler, wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...