is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees liefhebber zal een rib-eye heel zeker waarderen.
Cote de Boeuf Tierno is afkomstig van de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het wordt gesneden van de laatste 6 ribben van het rund. Cote...
Rib-eye heel Simmentaler, is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig....
Rib-eye, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
Rib-eye, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
Rib-eye Simmentaler, is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte...