Flank steak,
wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je rare of medium en snij je met een scherp mes goed op de draad, anders wordt zelfs van de allerbeste koeien dit stukje vlees erg taai. Maar van goede kwaliteit, goed gebakken en goed gesneden heeft u hiermee een ware topper te pakken.
Silver Selection
De producten van het Silver Selection label zijn perfect als het draait om lekker en goed vlees voor een gunstige prijs. Vlees met het Silver Selection label is van hoge kwaliteit en vergelijkbaar met wat u koopt bij de keurslager. Het Silver Selection Label wordt door vele restaurants dagelijks gebruikt.
Golden Selection
De Producten van het Gold Selection label zijn gericht op de culinaire top. Daarom vindt u vlees van het Gold Selection label alleen bij de beste restaurants. Het Gold Selection Label is expliciet voorbehouden aan vlees of vaktechnieken van de allerbeste kwaliteit. Het is bij voorkeur afkomstig van dier- en milieuvriendelijk gefokte dieren. Bijvoorbeeld Heyde Hoeve varkensvlees, Dé Scharrelkip, Angus, Simmentaler en Special Selection Tierno rundvlees.
Filter
Sorteer op:
Laat zien:

Flank Steak Roodbont

Flank steak Roodbont,  wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
€6,00

Flank Steak Simmentaler

Flank steak Simmentaler,  wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
€5,50
Laat zien: