De brisket is een stuk rundvlees dat gesneden wordt uit de borst van een rund. Het is van zichzelf niet het meest malse stukje van de koe en heeft daarom een low & slow bereiding nodig.

De brisket bestaat uit 2 delen: de flat en de point. Dit zijn 2 spieren. De flat is de vierkante spier onderop en de point is een driehoekig stuk dat bovenop de flat ligt. Gezamenlijk noem je het een whole packer, maar je kunt ook alleen de point van een brisket kopen en deze bereiden.


Filter
Sorteer op:
Laat zien:

Brisket Simmentaler

Brisket Simmentaler,  ook wel ‘whole packer’ genoemd bestaat uit een lang plat gedeelte de ‘flat’ platte borst en het korte puntige gedeelte de ‘point’ puntborst. De brisket is een snijwijze...
€16,35

Brisket Roodbont

Brisket Roodbont,  ook wel ‘whole packer’ genoemd bestaat uit een lang plat gedeelte de ‘flat’ platte borst en het korte puntige gedeelte de ‘point’ puntborst. De brisket is een snijwijze...
€19,05
Laat zien: