Premium Rundvlees van Onze Slager

Bij ons heeft elk stuk vlees een uniek verhaal. Onze slager selecteert met zorg de beste rundvleessoorten, met respect voor dier, mens en milieu.

Ons Premium Assortiment:

🥩 Roodbont Rundvlees • Authentiek ras uit het Groene Hart • Traditioneel Nederlands kwaliteitsvlees • Duurzaam geproduceerd

🏆 Kepak Gold Black Angus • Graan gevoerd Iers rundvlees • Superieure marmering • Karakteristieke smaak

Elk stuk vlees wordt zorgvuldig geselecteerd via ons uitgebreide inkoopnetwerk, perfect voor een onvergetelijke BBQ-ervaring

Filter
Sorteer op:
Laat zien:

Bavette

Bavette  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat grover...
€13,50

Rib-Eye heel

Rib-eye,  is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
€11,80

Rib-Eye geportioneerd

Rib-eye,  is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte vlees...
€5,95

Flank Steak Roodbont

Flank steak Roodbont,  wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
€6,00

Flank Steak Simmentaler

Flank steak Simmentaler,  wordt gesneden van de bavette en wordt ook wel vinkenlap genoemd. Het vlees is wat grover van structuur en zit boordevol smaak. De flank streak eet je...
€5,50

Bavette Roodbont

Bavette Roodbont  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
€27,50

Bavette Simmentaler

Bavette Simmentaler,  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
€24,50

Cote de Boeuf Tierno

Cote de Boeuf Tierno  is afkomstig van de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het wordt gesneden van de laatste 6 ribben van het rund. Cote...
€26,80

Rib-Eye Heel Simmentaler

Rib-eye heel Simmentaler,  is een stuk van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig....
€31,50

Rib-Eye geportioneerd Simmentaler

Rib-eye Simmentaler,  is afkomstig van de fijne rib dat in het verlengde ligt van de entrecôte. De rib-eye is doorregen met vet en hierdoor overheerlijk mals en sappig. De echte...
€7,95
Laat zien: