.

Ruilen en Retourneren

Voor alle transacties geldt dat je deze kunt herroepen binnen een termijn van 60 dagen na ontvangst van de producten door jou (de zogenaamde bedenktermijn). Na de herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om het product of de producten terug te zenden naar de BBQ Kookwinkel.

Voor het terugsturen zul je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Voor het beoordelen van rubs (en andere etenswaren of producten die na openen of na ontdooing kunnen bederven) is het niet nodig om het product uit te pakken of te openen. Na opening is het niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%. Dus rubs en andere bederfelijke items (zoals ontdooide producten) die na opening bederfelijk kan zijn kunnen helaas niet worden geretourneerd en zijn uitgesloten van herroeping. 

Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, zul je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking retourneren. Voor volledige restitutie van je aankoopbedrag dient het artikel in originele staat en in originele verpakking in een omdoos door de BBQ Kookwinkel te zijn ontvangen. 

Als je naar https://de-bbq-kookwinkel.shipping-portal.com/rp/ gaat en het formulier invult kunt het item retouren. Je meldt daar het item aan en gaat naar het PostNL of Red je Pakketje punt en levert het pakketje daar in.

Je kunt er voor kiezen de goederen zelf te retourneren via een andere vervoerder. De directe kosten voor retournering zijn dan voor jou.

Mocht https://de-bbq-kookwinkel.shipping-portal.com/rp/ niet gebruikt kunnen worden. Stuur dan een mail naar Infoleiden@debbqkookwinkel.nl en dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing.

Het retouradres is:

De BBQ Kookwinkel
Rietschans 68
2352 BB Leiderdorp

Toegevoegd aan je wensenlijst
Toegevoegd aan winkelmand