Bavette 
is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat grover van structuur en bomvol smaak. De bavette eet je rare of medium en snij je met een scherp mes goed op de draad, anders wordt zelfs van de allerbeste koeien dit stukje vlees erg taai. Maar van goede kwaliteit, goed gebakken en goed gesneden heeft u hiermee een ware topper te pakken.
De producten van het Silver Selection label zijn perfect als het draait om lekker en goed vlees voor een gunstige prijs. Vlees met het Silver Selection label is van hoge kwaliteit en vergelijkbaar met wat u koopt bij de keurslager. Het Silver Selection Label wordt door vele restaurants dagelijks gebruikt.
De Producten van het Gold Selection label zijn gericht op de culinaire top. Daarom vindt u vlees van het Gold Selection label alleen bij de beste restaurants. Het Gold Selection Label is expliciet voorbehouden aan vlees of vaktechnieken van de allerbeste kwaliteit. Het is bij voorkeur afkomstig van dier- en milieuvriendelijk gefokte dieren. Bijvoorbeeld Heyde Hoeve varkensvlees, Dé Scharrelkip, Angus, Simmentaler en Special Selection Tierno rundvlees.
Filter
Sorteer op:
Laat zien:

Bavette

Bavette  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat grover...
€13,50

Bavette Roodbont

Bavette Roodbont  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
€27,50

Bavette Simmentaler

Bavette Simmentaler,  is afkomstig uit de vang van het rund en wordt daarom ook wel vanglap of flanksteak op z’n engels genoemd. De bavette is echt werkvlees en daarom wat...
€24,50
Laat zien: